Amazon Quiz Answers Today 14 January 2019 – Win Daily new gift

Amazon Quiz 14 January 2019

Todays Amazon Quiz, Amazon Quiz 14 January 2019, Amazon quiz 14th Jan 2019, Amazon quiz 14 January answers, Amazon Quiz Answers 8 Jan 2019 will be updated here.

Amazon quiz is asked on daily basis and here we have shared with you amazon quiz 14 January Answers for winning canon 100 Rs today for 14th Jan 2019. Amazon quiz always gives a chance to his app users to win gifts like iPhone x, honor 8x, one plus 6t amazon pay balance, Canon DSLR cameras & many more. Amazon quiz 14 January 2018, 14 Jan 2019 updates will be given below.

Recommended ReadWatch Smartcric India v Aus Live

Amazon Quiz

This Amazon Quiz Time contest is App Only & Amazon Quiz Question & Answer start at 8 AM & Close at 12 PM. We will provide answers at sharp 8.05 AM and it is fast than other websites. Amazon quiz answers are sought by lakhs of Amazon users at 8 am. Remember only one out of these lakhs of people will get the prize in Amazon quiz winner list today. We will also update other subscription options for you to get our Amazon quiz updates on a daily basis.

Guide To Participate In Amazon Quiz 14 January 2019


1. Download Amazon App From Google Play Store OR Apple Store.
2. Open & Sign in to the Amazon App.
3. Go to Home Page & Scroll Down then you will see “Amazon Quiz Answers 8 January” Banner, tap on it.
4. Now just tap on Start Tab to play the quiz.

Amazon Quiz today

We will try to update the answers of Amazon quiz today, you can check coolztricks or indiadesires for latest updates.


Amazon Pay Quiz Contest Answers [8th Jan 2019, 8AM-12PM]

Answer and Win Rs 5000 Pay Balance

Q1: Coco, Cars and Inside Out are all films produced by which animation film company?

Ans: Pixar 

Q2: Which is the only planet in our solar system that is not named after figures from Greek or Roman mythology?

Ans: Earth

Q3: In the Marvel Universe, who is the Scarlet Witch’s twin brother?

Ans: Quicksilver 

Q4: Which is the world’s largest land carnivore?

Answer:  Polar bear

Q5: Who recently took charge as the first Chief Justice of Telangana High Court?

Answer:  T B Radhakrishnan

Amazon Quiz 7 Jan 2019 Q & A

Amazon Quiz 5 Jan 2019 Q & A

Q1: Answer: Where were the first Winter Olympics held? Amazon Quiz 5 January 2019 Answers

Q2: Answer: Jetsun Pema became the Queen of which Asian Kingdom following her marriage on October 13, 2011? Amazon Quiz 5 January 2019 Answers

Q3: Answer: Which is the least populated country in the world? Amazon Quiz 5 January 2019 Answers

Q4: Answer: The longest wrestling match in Olympic history was played in the 1912 Summer Olympics. How long did it last? Amazon Quiz 5 January 2019 Answers

Q5: Answer: ‘Claque’ is ___. Amazon Quiz 5 January 2019 Answers

Amazon Quiz 2 January 2019 Questions & Answers

Q & A 1: Which nation’s athletes traditionally enter last in the parade of Nations at the opening ceremony of the Olympics?

Q & A 2: What is the official residence of the Pope?

Q & A 3: What is the largest living bird by wingspan?

Q & A 4: Which state recently organized the 3rd Dwijing Festival 2018?

Q & A 5: Oscar Swahn holds the record for being the oldest Olympic medalist. How old was he when he won and made this record?

Amazon Quiz 1 January Questions & Answers

Here we will update Amazon Quiz 2 January 2019 Today Questions & Answers.

Q1: Answer: Which of these famous painting by Leonardo da Vinci is also known as “La Gioconda”? Amazon Quiz 2 January 2019 Answers

Q2: Answer: Which of these popular legends is associated with why the Olympic Marathon is 26 Miles and 385 yards long? Amazon Quiz 2 January 2019 Answers

Q3: Answer: Travelling from one pole to another which of these animals undertakes the world’s longest migration each year? Amazon Quiz 2 January 2019 Answers

Q4: Answer: Which was named as the ‘Word of the year 2018’ by Oxford dictionaries? Amazon Quiz 2 January 2019 Answers

Q5. Answer: Who organized the opening ceremonies for the 1960 winter Olympics? Amazon Quiz 2 January 2019 Answers

Subscribe to our updates for more information. Stay tuned with us for more updates.

Amazon Quiz 31st December 2018 Questions

Q1 Ans: Which is the only sea in the world without any coasts? Amazon Quiz 2 January 2018 Answers

Q2 Ans: Along with Spain and France which is the only country to have both Atlantic and Mediterranean coastlines? Amazon Quiz 2 January 2018 Answers

Q3 Ans: Which of the following superheroes was NOT a founding member of the X-men? Amazon Quiz 2 January 2018 Answers

Q4 Ans: If you were a cartographer, what would you be studying? Amazon Quiz 2 January 2018 Answers

Q5 ans: Which mountain peak is farthest from the center of the Earth? Amazon Quiz 2 January 2018 Answers

EARLIER ASKED QUESTIONS

Amazon Quiz 27 December Today Questions & Answers

We will update all the Amazon quiz 27 December today questions and answers here as soon as possible.

Q1: Which Asian country has Kuala Lumpur as capital Amazon quiz 27 Dec 2018 Answers
Ans: Malayasia

Q2: Which is the most densely populated country in the world Amazon quiz 27 Dec 2018 Answers
Ans: Monaco

Q3: T’Challa, the king of Wakanda, is the alter ego of which superhero Amazon quiz 27 Dec 2018 Answers
Ans: Black panther

Q4: Which of these Indian musical instruments is NOT a sting instrument? Amazon quiz 27 Dec 2018 Answers
Ans: Changila

Q5: Where were the first Winter Olympics held Amazon quiz 27 Dec 2018 Answers
Ans: France

Keep checking this space. Alternate updates on: Amazon Quiz Win 100 Rs for 500 Users

Amazon Quiz 26 December Answers

Q1: What Razor thin country accounts for more than half western coastline of South America Amazon quiz answer today 26 December 2018
Ans: Chile

Q2: What is the hardest substance in the human body Amazon quiz 26 Dec 2018 Answers
Ans: Enamel

Q3: Kalia the Crow, Suppandi and Shikari Shambhu belong to which comic book Amazon quiz 26 Dec 2018 Answers
Ans Tinkle

Q4: Only continent that occupies all four hemispheres Amazon Quiz 26 Dec 2018 Answer
Ans: click here

Q5: The first iron-cased rockets in the world were successfully developed and deployed for military use by _______. Fill in the blanks Amazon Quiz 26 Dec 2018 Answer
Ans: click here

Cricket fans must check: Smartcric India vs Australia live updates

For more Amazon quiz today, check  Amazon 26 Dec quiz today.

Amazon Quiz 25 December Questions and Answers

We have updated all the Amazon quiz 25 December 2018 questions and answers here on this page. Stay tuned till then.

All the answers are updated now.

Q1: Insects with 12000 eye Amazon quiz answer today 25 December 2018

Ans: Monarch Butterfly

Q2: Vijayanagar Empire Founder in South India 13th century?

Ans: Harithara 1

Q3: In Japanese what is the word for goodbye?

Ans: Sayonara

Q4: What does a manometer measure?

Ans: Pressure

Q5. Which ocean is home to over 75% of the world’s volcanoes?

Ans: Pacific

We will update all the Amazon quiz 25 December 2018 questions and answers here on this page. Stay tuned till then.

Amazon Quiz 25 December 2018 answers will be added here at 8 AM today.

Amazon Quiz Archive

Amazon Quiz 24 December 2018

Q1.:Which of these brands derives its name from the greek goddess of victory?

Answer: click here

Q2.:Who developed the theory of evolution in the famous book “On the origin of Species”?

Answer: Click here

Q3.:Which country has more natural lakes than the rest of the world combined? 

Answer: Click here

Q4.:Was Abraham Lincoln Wrestler & honored “National Wrestling Hall of Fame”?

Answer: Click here

Q5.:Largest Sugar Producer Country in 2018?

Answer: Click here

DETAILS OF THE CONTEST AND HOW TO ENTER:
1. This Contest will commence on 5 Jan 2019 from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)
2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitledfor a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots.
The declared winner(s) will be eligible for winning” Amazon quiz 5 Jan 2019 Bose Wireless Headphones ” (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

Stay tuned with us for more updates for

Answer: Which of the following superheroes was NOT a founding member of the X-men? Amazon Quiz 31 Dec 2018 Answers

Amazon quiz 31 December 2018 has started, here we have updated questions and answers of Amazon quiz today, the third question is Which of the following superheroes was NOT a founding member of the X-men?Amazon Quiz 31 Dec 2018 Answers.

If you want to know the Which of the following superheroes was NOT a founding member of the X-men? Amazon Quiz 31 Dec 2018 Answers then you are at the right place.

We have updated the Which of the following superheroes was NOT a founding member of the X-men?Amazon Quiz 31 Dec 2018 Answers below.

Which of the following superheroes was NOT a founding member of the X-men?

Question: Which of the following superheroes was NOT a founding member of the X-men?

Answer: wolverine

MORE AT AMAZON QUIZ ANSWER TODAY

For more updates and such related questions and answers check, Amazon Quiz 31 December 2018 Answer

If you liked our this post of “Which of the following superheroes was NOT a founding member of the X-men? Amazon Quiz 31 Dec 2018 Answers” then stay tuned with us.

Share this post of Which of the following superheroes was NOT a founding member of the X-men?Amazon Quiz 31 Dec 2018 Answers with your friends.

Check more such quiz at Burkle Events homepage.

Which of these brands derives its name from the Greek goddess of victory? Amazon Quiz 24 December 2018 Answer

Amazon quiz 24 December 2018 has started, here we have updated questions and answers of Amazon quiz today, first question is Which of these brands derives its name from the Greek goddess of victory? Amazon Quiz 24 December 2018.

If you want to know the answer of Which of these brands derives its name from the Greek goddess of victory? Amazon Quiz 24 December 2018 Answer then you are at the right place.

MUST CHECK: AMAZON QUIZ ANSWERS TODAY 24 December 2018

We have updated the answer of Which of these brands derives its name from the Greek goddess of victory below.

Greek goddess of victory Answer

Question: Which of these brands derives its name from the Greek goddess of victory? Amazon Quiz 24 December 2018 Answer

Answer: NIKE

Excited for tomorrow Quiz?, Check: Amazon Quiz 25 December 2018

All Today’s answers at AMAZON QUIZ 24 December 2018

For more updates and such related questions and answers check, Amazon Quiz 24 December 2018 Answer

If you liked our this post of “Which of these brands derives its name from the Greek goddess of victory? Amazon Quiz 24 December 2018 Answer” then stay tuned with us.

Share this post of Which of these brands derives its name from the Greek goddess of victory? Amazon Quiz 24 December 2018 Answer with your friends.

Check more such quiz at Burkle Events homepage.

Services

Our Wedding Planning : Full Planning to Customized Packages

Weddings are just the beginning of more wonderful and beautiful moments to come in your lives.  We understand how important this time is for you as the couple and we work with you to create the vision you have envisioned.  We help maintain a stress-free experience leading up to your wedding day by handling as little or as much as you need.  You the couple are our main priority and making your wedding day extra special like smartcric!
Our proposals and packages are customized for each individual couple after we talk about your ideas and vision for the big day!
Email us or call us at 813.956.3930.
Regards